Transaktiot, ostoneuvonanto

Onko kiinteistön ostaminen ajankohtaista? Tarvitsetko luotettavan kiinteistökaupan konsultin tukea? Tarjoamme asiantuntija-apua kiinteistökaupoissa ja -transaktioissa toimien ostajan neuvonantajina. Vahvuuksiimme kuuluvat laaja-alainen markkinatuntemus ja kattava kontaktiverkosto kiinteistökauppasektorilla, luotettavat hinta-arviot, ideointikyky ja valmius kehittää kohdetta sekä vankka hallinta ostoprosesseissa. Ja ennen kaikkea; meillä on hyvä maine.

Meiltä saat asiantuntija-apua vaativiinkin kiinteistö- ja tilajärjestelyihin. Keskustelu kanssamme on aina luottamuksellista.

Ostoprosessi – KIINTEISTÖN OSTAMINEN

Ostoneuvonannon palvelujamme käyttävät lähinnä kiinteistösijoittajat. Täydennämme laajalla kiinteistöosaamisellamme ja markkinatuntemuksellamme sijoittajaorganisaation resursseja ja kontaktipintaa. Olemme ketterä kiinteistökaupan konsultti, joka toimii asiakaslähtöisesti tarjoten neuvonantoa ja kokonaisvaltaista palvelua erilaisiin tarpeisiin.

Ostoneuvonannon palvelujamme:

  • Strateginen hankesuunnittelu
  • Markkinakartoitus, ideointi ja kohdehaku
  • Arvonmääritys ja investointilaskelmat
  • Ostotarjouksen laadinta
  • Due Diligence -prosessin koordinointi
  • Investointipäätöksen valmistelu
  • Kauppakirjaluonnoksen tarkastus

Yrityksesi tukena
    tilahausta muuttoon

 

Suomen Kulttuurirahasto – kiinteistösalkun myynti

Suomen Kulttuurirahasto oli  päättänyt realisoida kolme toimistokiinteistöään ja haki osaavaa kumppania, joka pystyisi hoitamaan kiinteistöjen myynnin kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille. Hoidimme koko myyntiprosessin, strategian laadinnasta kauppojen toteutukseen.

Ajankohtaisia referenssejämme

Tavaratalokiinteistön myynti Kevalle. Ecorum toimi ostajan neuvonantajana.

Maaliskuu 2022

Pohjoisesplanadi 21, toimistokiinteistön osto Capmanille

Toukokuu 2019

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys