Kiinteistökehitys ja myynnin valmistelu

Kun kiinteistökehitys on ajankohtaista, käänny Ecorumin puoleen. Tarjoamme kiinteistöjen omistajille hyvän markkinatuntemuksen, vankan ammattitaidon sekä laajan käytännön kokemuksen kehityshankkeista. Kehitystyön lopullisena tavoitteena on varsin usein kiinteistön kannattava myynti.

Meiltä saat asiantuntija-apua vaativiinkin kiinteistökehityksen hankkeisiin. Keskustelut kanssamme ovat aina luottamuksellisia.

LAAJA KEINOVALIKOIMA KIINTEISTÖKEHITYKSEEN

Kehitämme asiakkaidemme kiinteistöjä tavoitteellisesti. Hallitsemme monipuolisen keinovalikoiman, jolla ratkomme kohteen olennaiset ongelmat ja nostamme sen likviditeettiä ja arvoa.

Käytännön työssämme haemme ratkaisuja ja parannuksia mm. kiinteistön kaavoitukseen, käyttötarkoitukseen, liikeideaan, kuntoon, tilajakoon, käyttäjäkuntaan, vuokraukseen, rahoitukseen ja omistusrakenteeseen.

VAIHTOEHTONA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTOS?

Olemme ideoineet asiakkaillemme useita hyvin kannattaviksi osoittautuneita käyttötarkoituksen muutoksia. Kun tarpeen on tuloksellinen kiinteistökehitys, me osaamme arvioida riittävällä tarkkuudella sekä saavutettavan arvonnousun että muutostöiden todelliset kustannukset ja hyödyt.

Yrityksesi tukena
    tilahausta muuttoon

 

SEB – uusi pääkonttori

SEB oli kasvanut ulos vanhoista toimitiloistaan. Kartoitimme Helsingin ydinkeskustan vaihtoehdot ja keksimme, että LähiTapiolan omistamasta talosta Eteläespan ja Kasarmikadun kulmassa saisi muokattua ”SEB-talon”, joka tukisi yrityksen kulttuurin ja toimintatapojen muutosta. Kahdeksankerroksinen talo remontoitiin täysin ja on tänä päivänä lähes kokonaan SEB:n pääkonttorin käytössä.

Ajankohtaisia referenssejämme

Espoon Keskus, sijoituskohteen onnistunut kiinteistökehitys, vuokraus ja myynti

Maaliskuu 2020

Arvokiinteistön kehitys, myynti asuinkäyttöön ja uudet toimitilat

Tammikuu 2020

Pääkonttorin myynti ja uudet vuokratilat Sanomatalostaa

Tammikuu 2017

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys