Projektivuokraus ja kohdemarkkinointi

Asiantuntevaa projektivuokrausta ja kohdemarkkinointia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä Tampereella ja Turussa

Asiakkaan kiinteistöomaisuuden arvon kasvattaminen vuokralaisrakenteen muutoksilla ja toimitilavuokrauksella ovat tärkeimpiä osaamisalueitamme. Asiantuntijayrityksenä tarjoamme asiakkaille tehokkaan projektivuokrauksen ja toimitilavälityksen ohella myös suunnitelmallista ja projektiluontoista kohdemarkkinointia, jonka tavoitteisiin sekä asiakas että me sitoudumme. Tunnemme hyvin toimitiloja etsivien yritysten tarpeet ja pystymme siten kohdentamaan markkinointiponnistelut juuri oikeaan kohderyhmään.

Hoidamme käytännön asiat aktiivisella otteella omistajan puolesta. Ratkomme eteen tulevat ongelmat ja huolehdimme vuokrauksesta aina sopimuksen syntymiseen asti.

Projektivuokrauksesta

Projektivuokraus on yksi erikoisosaamisalueistamme. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut, jotka alkavat tilojen valmistelusta vuokralaisten etsimiseen ja vuokrasopimusten tekemiseen asti. Hoidamme kaikki käytännön asiat omistajan puolesta ja huolehdimme siitä, että vuokrausprosessi sujuu mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Yhteistyö kanssamme on sujuvaa, luotettavaa ja mutkatonta alusta loppuun saakka.

Kohdemarkkinoinnista

Projektivuokrauksen ohella eräs tärkeimmistä palveluistamme on suunnitelmallinen kohdemarkkinointi. Uskomme vahvasti, että oikean kohderyhmän tavoittaminen on avainasemassa menestyksekkään vuokrauksen kannalta. Siksi toimimme tehokkaasti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat markkinointiponnistelut, jotka ovat aidosti toimivia ja kohdentuvat juuri oikeaan kohderyhmään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelemme useiden eri kaupunkien alueella. Muun muassa Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku ja Tampere kuuluvat toimialueeseemme. Haluamme tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä palveluja jokaiselle asiakkaallemme ja auttaa heitä kasvattamaan kiinteistöomaisuutensa arvoa niin projektivuokrauksen kuin kohdemarkkinoinninkin keinoin. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua.

Aki Hellstedt

SEB – uusi pääkonttori

SEB oli kasvanut ulos vanhoista toimitiloistaan. Kartoitimme Helsingin ydinkeskustan vaihtoehdot ja keksimme, että LähiTapiolan omistamasta talosta Eteläespan ja Kasarmikadun kulmassa saisi muokattua ”SEB-talon”, joka tukisi yrityksen kulttuurin ja toimintatapojen muutosta. Kahdeksankerroksinen talo remontoitiin täysin ja on tänä päivänä lähes kokonaan SEB:n pääkonttorin käytössä.

Ajankohtaisia referenssejämme

Kirkon eläkerahaston toimistokiinteistön vuokraus Espoon kaupungille.

Maaliskuu 2020

Unicefille 700m2 tilat Aalto Töölöstä

Syksy 2022

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys