Tule meille töihin – Toimitilojen vuokrauspäällikkö

Ecorum lukeutuu kiinteistöneuvonantajana maamme ehdottomiin kärkiyrityksiin. Kiinteistötransaktiot, vuokralaisedustus ja kiinteistökehitys ovat keskeisiä osaamisalueitamme, joita täydentämään haemme nyt tiimiimme rautaista toimitilavuokrauksen osaajaa. Asiantuntijayrityksenä haluamme tarjota valikoiduille asiakkaille suunnitelmallista ja projektiluontoista vuokrauspalvelua, jonka tavoitteisiin sekä asiakas että me sitoudumme. Monessa tapauksessa vuokraukseen liittyy myös muita kehitystoimenpiteitä kohteessa.

Tehtävä on uusi ja tarkoitus on, että juuri sinusta tulee koko vuokraustoimintamme kirkkain tähti. Olet avainhenkilömme vuokrausprojektien läpiviennissä ja osallistut merkittävästi myös toimeksiantojen hankintaan.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset useamman vuoden kokemuksen ja vahvat näytöt toimitilavuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Kokemuksen myötä viihdyt asiakastyössä kuin kala vedessä.

Tunnet toimitilamarkkinat läpikotaisin. Olet hyvin verkostoitunut, ja tunnet laajalti pääkaupunkiseudun potentiaaliset vuokralaisyritykset ja yhteisöt.

Osaat ideoida tilaratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja näet kohteiden piilevätkin mahdollisuudet. Kun vuokraus vaatii onnistuakseen palapelin, hallitset senkin.

Alan ammattilaisena tiedät myös, että ylivertainenkin osaaminen tuottaa kovin laihan tuloksen ilman aktiivisuutta, sitkeyttä ja röyhkeän nopeaa liikettä.

Odotamme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä mielellään LKV-pätevyys. Yhteiset työkielemme ovat suomi ja englanti, eikä ruotsistakaan ole työssä haittaa.

Lisäksi toivomme tulevina tiimikavereinasi, että sinäkin nautit asioiden sparrailusta, vinkkien jakamisesta ja ideoinnista yhdessä. Silloin viihdyt varmuudella kannustavassa ja tiiviissä työyhteisössämme.

Kilpailukykyisen palkan, tulossidonnaisen vuosibonuksen ja työsuhde-etujen ohella tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osakkuuteen menestyvässä yhtiössä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian osoitteeseen info@ecorum.fi


Jaa tieto tehtävästä

Email
LinkedIn