Tule meille töihin – Real Estate Transactions Advisor

Ecorum kuuluu kiinteistötransaktioissa maamme ehdottomiin kärkiyrityksiin. Asiakkaamme ovat koti- ja ulkomaisia kiinteistösijoittajia, joskus myös kiinteistöjen käyttäjäomistajia. Vakuuttavien näyttöjen myötä palvelujemme kysyntä on reippaassa kasvussa ja haemme nyt uutta rautaista osaajaa tiimiimme. Tehtävässä vastaat asiakkaittesi myynti- ja ostotoimeksiannoista – tottakai koko transaktiotiimimme täydellä tuella – alkaen ensikontaktista asiakkaaseen aina kaupan sinetöintiin ja jälkihoitoon asti.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset useamman vuoden kokemuksen kiinteistötransaktioista, asiakashankinnasta ja ratkaisumyynnistä sijoittajille. Kokemuksen myötä viihdyt asiakastyössä kuin kala vedessä, ja asiakkaat arvostavat sinua hyödyllisenä ja tasavertaisena kumppanina.

Tunnet kiinteistömarkkinat läpikotaisin, osaat ideoida asiakkaille tuottoisia kiinteistöjärjestelyjä ja oivallat kiinteistöissä ja sijoittajien strategioissa piilevät bisnesmahdollisuudet.

Alan ammattilaisena tiedät myös, että ylivertainenkin osaaminen tuottaa kovin laihan tuloksen ilman aktiivisuutta, sitkeyttä ja röyhkeän nopeaa liikettä.

Odotamme, että sinulla on korkeakoulututkinto sekä mielellään LKV-pätevyys. Yhteiset työkielemme ovat suomi ja englanti, myös ruotsista ja saksasta on hyötyä.

Lisäksi toivomme tulevina tiimikavereinasi, että sinäkin nautit asioiden sparrailusta, jakamisesta ja ideoinnista yhdessä kollegojen kanssa. Kannustus ja hyvä yhteishenki ovat arvokas arjen voimavara vaativassa työssämme.

Kilpailukykyisen palkan, tulossidonnaisen vuosibonuksen ja työsuhde-etujen ohella tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osakkuuteen menestyvässä yhtiössä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian osoitteeseen info@ecorum.fi

Managing partnerimme Janne Nurminen, puh. 050 531 4284, antaa tehtävästä lisätietoja.

Jaa tieto tehtävästä

Email
LinkedIn