Vuokralaisedustus (TENANT REPRESENTATION) ja tilojen kilpailutus

Laadukas tilojen vuokralaisedustus (tenant representation) asiakkaan menestyksen tueksi

Miltei jokainen organisaatio joutuu jossain vaiheessa muuton eteen. Ohjaamme tilaprojektia, tuemme yritysjohtoa ja valvomme asiakkaan tavoitteiden toteutumista koko prosessin ajan. Kokeneet asiantuntijamme hallitsevat kiinteistöasioiden ohella myös toimitilaratkaisujen vaikutukset yrityksen liiketoimintaan, työskentelykulttuuriin ja työhyvinvointiin.

Ammattimainen vuokralaisedustus (tenant rep) tuo asiakkaalle monia hyötyjä:

Ammattimainen edunvalvonta

Palkkiomme tulee vuokralaiselta, niin myös tavoitteemme.

Riskittömyys

Toimitilaprojektissa asiantuntijan tekemä riskien arviointi minimoi yllätykset. Alan ammattilaisen avulla vältät mm. vuokrasopimukseen ja sen liitteisiin usein kätkeytyvät riskit.

Tehokkuus ja taloudellisuus

Kun asiantuntijamme vetää tilaprojektia aktiivisella otteella, työ etenee aikataulussa ja vapauttaa asiakkaan aikaa omaan liiketoimintaansa. Olemme kilpailutusten ja vuokraneuvottelujen ammattilaisia ja valvomme, ettei asiakas maksa mistään ylihintaa, tai maksa mistään turhasta.

Olemme tukenasi koko vuokrausprosessin ajan

Kun tarpeet ja toiveet on määritelty, etsimme markkinoilta asiakkaallemme parhaat kohteet. Tilavaihtoehtojen ideointi, räätälöinti, muutostöiden valvonta ja muuton hallinta ovat ydinosaamistamme.

Toimimme neuvonantajina tärkeissä sopimusneuvotteluissa ja valvomme, että asiakkaamme tavoitteet kirjataan selkeästi vuokrasopimukseen ja sen liitteisiin. Koordinoimme hanketta ja ratkomme ongelmat myös uusien tilojen saneeraus- tai rakentamisvaiheessa.

Kysy lisää vuokralaisedustuksesta

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa tukea tilojen vuokralaisedustuksessa (tenant representation) ja varmistamme, että saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen tilojen hankinnassa ja vuokrauksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksesi tukena
    tilahausta muuttoon

 

Aki Hellstedt

SEB – uusi pääkonttori

SEB oli kasvanut ulos vanhoista toimitiloistaan. Kartoitimme Helsingin ydinkeskustan vaihtoehdot ja keksimme, että LähiTapiolan omistamasta talosta Eteläespan ja Kasarmikadun kulmassa saisi muokattua ”SEB-talon”, joka tukisi yrityksen kulttuurin ja toimintatapojen muutosta. Kahdeksankerroksinen talo remontoitiin täysin ja on tänä päivänä lähes kokonaan SEB:n pääkonttorin käytössä.

Ajankohtaisia referenssejämme

Yrjönkatu 16

Alfred Kordelinin säätiön tilaprojektin toteutus.

Tammikuu 2023

Lääkärikeskuksille uudet vuokratilat Tikkurilassa.

Helmikuu 2022

If Vakuutukselle uudet upeat tilat Keilaniemessä

Kevät 2021

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys