Ecorum vakuutusyhtiö If:in neuvonantajana onnistuneessa tilahankkeessa

Ecorum kartoitti If:ille parhaat toimitilamarkkinoilta löytyvät vaihtoehdot ja avusti vakuutusyhtiötä suotuisaan lopputulokseen johtaneissa vuokraneuvotteluissa.

Onnistunut tilahanke johti pitkään jatkosopimukseen noin 17 500 neliömetrin laajuisen Turun Kupittaalla sijaitsevan toimistokiinteistön tiloista.

Alustava neuvonpito Ecorumin kanssa alkoi jo alkuvuodesta 2017. Vakuutusyhtiössä oli etukäteen kartoitettu organisaation toiveet ja lähitulevaisuuden tilatarpeet. Ecorumin asiantuntijaryhmän työ käynnistyi toden teolla loppukeväästä 2017. Ensi vaiheessa kartoitettiin asiakkaalle sopivat kohteet ja kontaktoitiin niiden omistajat.

Elokuun lopun määräaikaan mennessä saatiin toistakymmentä ehdotelmaa, joista kolme parasta valittiin jatkokeskusteluihin. Myös If:in organisaation toiveet ja tulevaisuuden tilatarpeet tarkennettiin tässä vaiheessa.

Huolellisen harkinnan jälkeen ykkösvaihtoehdoksi valikoitui lopulta toiminnan jatkaminen entisessä osoitteessa Turun Kupittaalla. Tilaratkaisussa ja sopimusehdoissa päästiin erinomaiseen tulokseen tarkentavissa neuvotteluissa, ja lopulta kilpailutus huipentui joulukuussa 2017 jatkosopimuksen solmimiseen.

Lisätiedot:
Aarne Nurminen, toimitusjohtaja
+358 50 511 4456
aarne.nurminen@ecorum.fi

Nordisk Rentingin ja vakuutusyhtiö If:in aiheesta julkaisema tiedote:

Uusi  sopimus turvaa If:in tulevat tarpeet Turussa

Vakuutusyhtiö If ja Nordisk Renting jatkavat Turun Kupittaassa sijaisevaan If:in alueelliseen pääkonttoriin liittyvää yhteistyötä

Pohjoismaiden suurin vakuutusyhtiö If ja Nordisk Renting ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka koskee Turussa sijaitsevaa noin 17 500 neliömetriä käsittävää toimistokiinteistöä. Sopimus tuli voimaan 1.1.2018.

Kiinteistö, jonka Hartela rakensi If:in tarpeisiin Nordisk Rentingin toimeksiannosta valmistui vuonna 2006, josta lähtien If on vuokrannut sen Nordisk Rentingiltä. Nykyinen vuokrasopimus olisi päättynyt 31. maaliskuuta 2021.

”Olemme arvioineet tulevia liiketoimintamahdollisuuksiamme Turussa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme jatkaa yhteistyötä Nordisk Rentingin kanssa, joka pystyi tarjoamaan tarpeemme ja toiveemme huomioon ottavan kilpailukykyisen ratkaisun”, sanoo Tapio Karaus, Premises and Security Manager Finland. If:iä vuokrasopimusneuvotteluissa on avustanut kiinteistöalan neuvonantaja Ecorum Oy.

”Yhteistyömme Ifi:n kanssa alkoi yli 10 vuotta sitten ja olemme iloisia tästä jatketusta luottamuksen osoituksesta. Pitkäaikaiset asiakassuhteet, joissa liiketoiminnan ratkaisuja mukautetaan ajan myötä ovat liiketoimintamme ydin”, sanoo Nordisk Rentingin toimitusjohtaja Caroline Bertlin.

Kiinteistö sijaitsee Kupittaan kaupunginosassa, josta on hyvät kulkuyhteydet.

Lisätietoja:
Olli Hakala, puh. + 46 8 506 198 39, sähköposti: olli.hakala@rbs.com
Jennifer Ryan, puh. +358 9 7206 0823, sähköposti: jennifer.ryan@rbs.com

Nordisk Renting on 100% NatWestin omistama ja osa Royal Bank of Scotland Group –konsernia. Nordisk Rentingillä on yli 30 vuoden kokemus leasing- ja rahoitusratkaisujen tarjoamisesta kiinteistö- ja infrastruktuurialalla Pohjoismaissa.