Toimitilavuokraus, toimitilahaku ja vuokrauspalvelut

Toimitilavuokrauksessa erityisesti Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu ovat kotikenttäämme. Toimistotilojen ohella välitämme jatkuvasti myös liiketiloja, sekä tuotanto-, logistiikka- ja varastotiloja.

Haetko yrityksellesi aktiivisesti uusia toimitiloja vai oletko vasta kartoittamassa tarjontaa? Toimitilavuokrauksen asiantuntijamme auttavat joka tilanteessa: tarvekartoituksessa tilahaussa, vaihtoehtojen vertailussa ja lopulta sopimusneuvotteluissa. Toimitilahaku ja tilavaihtoehtojen vertailu voi olla aikaa vievä prosessi, sillä vapaita toimitiloja on pääkaupunkiseudulla yleensä tarjolla runsaasti ja vain paras niistä kannattaa valita.

Asiantuntijamme ovat tottuneet ratkomaan yritysten toimitilahakuihin liittyvät ongelmat. Kokeneet toimitilavuokrauksen ammattilaisemme auttavat määrittelemään ja mitoittamaan tilatarpeet oikein sekä välttämään tarjottujen tilavaihtoehtojen vertailussa ja sopimusneuvotteluissa usein vastaan tulevat karikot. Vuokrauspalveluumme kuuluu myös neuvonta tilanteessa, jossa tilahaun onnistuminen vaatii samalla ratkaisumallia yrityksen vanhasta vuokrasopimuksesta irtautumiseksi

Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokrauspalveluistamme

Voit antaa vaikka yrityksesi koko toimitilahaun kaikkine järjestelyineen toimitilavuokrauksen asiantuntijoidemme hoidettavaksi. Otat vain meihin yhteyttä, keskustelu ja alustava kartoitus ei edes maksa mitään. Kun tunnemme tarpeesi ja toiveesi, teemme niiden pohjalta ehdotelman. Kysy lisää yhteyshenkilöltämme »

Aki Hellstedt

valitse ja Lähetä meille maksuton tilakysely:

Valitse
Valitse

Tutustu ajankohtaisiin esittelykohteisiimme

Ajankohtaisia referenssejämme

Helsingin kaupungin elinkeino-osasto muutti Kamppiin

Syksy 2022

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys