Helsingin kaupungin elinkeino-osasto uusiin tiloihin Kampissa

Capman Real Estate käynnisti toissa syksynä peruskorjauksen Kansakoulukatu 3:n kiinteistössä, jossa on kuusi 740–875 neliön laajuista toimistokerrosta. Löysimme yhdeksi talon pääkäyttäjäksi Helsingin kaupungin elinkeino-osaston, joka tarvitsi vaihtoehdon hienoille, mutta työympäristönä varsin epäkäytännöllisille tiloilleen Unioninkadun ja Pohjoisespan kulman vanhassa arvotalossa. Uudetkin tilat ovat kaupungin keskustassa, mutta nykyaikainen monitilaratkaisu tehostaa tilankäyttöä ja tukee entistä paremmin tiimityötä, henkilöstön viihtyvyyttä ja sosiaalista kanssakäymistä.

Elinkeino-osastoon kuuluu laaja kirjo yksiköitä, jotka vastaavat mm. kaupungin elinkeino-, innovaatio- ja kilpailukykylinjauksista, yrittäjyyden ja matkailun edistämisestä sekä työllisyys- ja maahanmuuttoasioista.

Tehdyssä tilaratkaisussa vuokrasimme elinkeino-osastolle talon neljännen kerroksen kokonaan ja noin puolet viidennestä. Sopivien tilojen ohella kohteen valintaa puolsi myös talon asiakasfokus, jossa korostuvat innovaatio-, kasvu- ja kehityssuuntautuneet käyttäjät. Vuokralaisille on tarjolla mm. huippumoderneja yhteiskäyttötiloja sekä erittäin monipuoliset käyttäjäpalvelut, joista vastaa kotimainen laatuoperaattori Innovation Home.