Ecorumin kesäkirje: Olemmekohan koskaan odottaneet tulevaa syksyä näin suurella mielenkiinnolla?

Olemmekohan koskaan odottaneet tulevaa syksyä näin suurella mielenkiinnolla? Tuleeko toinen aalto vai lähteekö taloudessa jo syksyllä kirivaihde päälle? Miten käy maailmantalouden ja miten Eurooppa ja Suomi nyt pärjäävät? Ja miten oma kiinteistömarkkinamme kehittyy? Toimitilapuolelle voi jo nyt ennustaa vipinää yritysten päivittäessä tilankäyttöään. Mutta elpyykö syksyllä myös transaktiomarkkina? Onko nyt meneillään pienet virkistävät päikkärit vai onko edessä syvää Ruususen unta? Kohtahan se nähdään.

Ennustaminen on aina hauskaa, mutta juuri nyt omassa työssämme olennaisempaa on kaikki tieto ja tekeminen, joilla kiinteistökaupan, kehityshankkeen tai toimitilajärjestelyn palaset saadaan loksahtamaan kohdalleen. Siitä hyötyvät kaikki asiakasryhmämme, kiinteistöjen käyttäjät, omistajat ja sijoittajat. Kun maailma on sekaisin, keskitytään tekemään omassa päätäntävallassamme olevat asiat hyvin ja oikein. Se on varmin tie sateenkaaren päässä odottavaan menestykseen.

Mutta ennen syksyä on kesä, ja voimme kaikki ladata akkuja äärimmäisen kiinnostavan syksyn koitoksiin.
Toivotan koko Ecorumin tiimin puolesta sinulle oikein hyvää ja antoisaa kesää!

Janne Nurminen, toimitusjohtaja

Ps. Lomailemme toki itsekin, mutta palvelemme asiakkaita tarpeen mukaan läpi koko kesän. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä »