Kiinteistötransaktiot ja kiinteistökauppa, myyntineuvonanto

Toimimme kiinteistökaupoissa ja kiinteistötransaktioissa myyjän tai ostajan neuvonantajina. Vahvuuksiamme ovat mm. laaja kiinteistökauppojen markkinatuntemus ja kontaktiverkosto, luotettavat hinta-arviot, ideointikyky ja valmius kehittää kohdetta sekä vahva myynti- ja ostoprosessien hallinta. Ja mikä tärkeintä, maineemme on kunnossa.

Meiltä saat asiantuntija-apua vaativiinkin kiinteistö- ja tilajärjestelyihin. Keskustelu kanssamme on aina luottamuksellista. Jos siis kaipaat osaavaa neuvonantoa tai muuta palvelua kiinteistökauppojen tai kiinteistötransaktion tueksi, käänny meidän puoleemme.

Myyntiprosessi

Omaamme laajat kontaktit kotimaisiin ja kansainvälisiin sijoittajiin. Kun uskomme kohteen herättävän laajaa kiinnostusta, hoidamme myynnin yleensä kohdennetulla tarjouskaupalla. Joissain kohteissa taas kannattaa kontaktoida potentiaaliset ostajat hiljaisesti. Myyntistrategia valitaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa. Ymmärrämme mitä vahvuuksia ja heikkouksia ostajat kohteessa näkevät ja pyrimme karsimaan helposti korjattavat puutteet. Tunnemme myös ostajien tiedontarpeet, vastaamme heidän kysymyksiinsä nopeasti ja huolellisesti.

Yrityksesi tukena
    tilahausta muuttoon

 

Suomen Kulttuurirahasto – kiinteistösalkun myynti

Suomen Kulttuurirahasto oli  päättänyt realisoida kolme toimistokiinteistöään ja haki osaavaa kumppania, joka pystyisi hoitamaan kiinteistöjen myynnin kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille. Hoidimme koko myyntiprosessin, strategian laadinnasta kauppojen toteutukseen.

Ajankohtaisia referenssejämme

Kalasatama

Kaksi toimitilakiinteistöä eQ Liikekiinteistöille. Ecorum myyjän neuvonantajana.

Maaliskuu 2022

Valion Eläkekassan toimistokiinteistön myynti Areimille.

Helmikuu 2022

Åbo Akademin säätiön asuinkiinteistön myynti Turku Asunnot Oy:lle.

Toukokuu 2022

Tähtitorninkatu 16, Suomen Lähetysseuran kiinteistön myynti.

Tammikuu 2021

Kirkon eläkerahaston toimistokiinteistön myynti Espoossa

Maaliskuu 2021

Piitie 1

Piitie 1 Vantaalla, toimisto- ja logistiikkakiinteistön myynti Trevianille.

Maaliskuu 2021

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Kiinteistökehitys